Hoe gaat een reading te werk? Do and Don't 7 Tips

7 Tips

 

1 Hoe gaat een reading te werk?


Dat is een vraag die ik vaak krijg van nieuwe klanten of mensen die het nog nooit eerder hebben gedaan. Sommige mensen doen het voor de fun maar de meesten hebben een reden waarom ze een orakel raadplegen.
Dit zijn de Do's and Don't als het gaat om readings.

 

2 Waarom wil je een reading?


Stel jezelf eerst die vraag. Dit is belangrijk om te weten, de reader of medium kan je die vraag ook stellen. Als je naar de huisarts of specialist gaat dan word die zelfde vraag gesteld.
Dit geeft voor beide partijen meer duidelijkheid. Een tip is om je vragen op te schrijven zodat je die niet kan vergeten.

 

3 Geef niet teveel informatie


Vertel de tarot reader niet teveel! Dat is zijn of haar werk om informatie of energieën op te pikken.
Er zijn veel fake mediums die heel veel vragen stellen om eindstand te herhalen wat jij zelf hebt vertelt. De juiste reader zal je energie lezen en vertellen wat hij of zij door krijgt waardoor jij dit kan bevestigen of niet

 

4 Fake readers en scammers


Ik heb jaren op 0900 medium lijnen gewerkt en ik kan je vertellen dat er heel veel oplichters tussen zitten. Je kan natuurlijk bellen naar zo een lijn maar hou er rekening mee dat je in sommige gevallen een faker aan de lijn hebt of je word expres heel lang aan de lijn gehouden zodat ze natuurlijk meer bel minuten kunnen verdienen. Iedereen mag een centje bijverdienen maar wel met oprechtheid.

 

 

5 Energy


De beste readers kan je natuurlijk vinden via mond op mond reclame. Het geeft natuurlijk geen garantie. Het belangrijkste is de energie tussen jullie. Kies daarom iemand die goed bij jou energy matcht en bij wie jij je prettig voelt. Bij twijfel niet doen.

 

6 Intuïtie


Tijdens een reading is het belangrijk dat je goed luistert en ook zelf je intuïtie gebruikt.
Zit niet met een gesloten houding anders stroomt de energie niet goed door, stel je open.

En wees kalm en focus op jezelf. Misschien zegt de reader iets wat letterlijk geen feit is maar figuurlijk wel klopt in zo'n geval is het belangrijk je intuïtie te gebruiken.

 

7 Aantekeningen

 

Maak notities of neem de reading op met je mobiele telefoon of een recorder app die je kan downloaden. Dit is handig zodat je niks vergeet. Persoonlijk vraag ik de klanten alle belangrijke punten en of voorspellingen te noteren wat ik zeg.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.