Spiritueel Bad

De kracht van water


Wij als mensen, dieren en de natuur hebben water nodig. Het menselijk lichaam bestaan 55 a 60% uit water. Water is onmisbaar, het lest de dorst en het zorgt ervoor dat afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Water zorgt dus voor ons en ook de planeet. Water is net zo oud als onze planeet en dus erg wijs en intelligent. Water red en helpt ons dus bij verhitting en spirituele en lichamelijke vervuiling.

Water is een symbool van reinheid.

 

Een spiritueel bad, ook wel een wasi genoemd in het Surinaams, word genomen om bijvoorbeeld blokkades te verwijderen. Ze kunnen voor velen doeleinden worden gebruikt denk aan healing maar ook in het geval van blackmagic gaat het de persoon kunnen helpen.


Wanneer neem je een bad?
Veel mensen nemen een nieuwjaarsbad. Ook de Nederlandse cultuur kent dit denk bijvoorbeeld aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen. Veel Surinamers nemen met oud en nieuw een bad voor voorspoed in het nieuwe jaar.

 

Ter bescherming en healing
Wanneer je niet lekker in je vel zit en je de energieën wilt opschonen word een bad aangeraden. Het kan bescherming en healing bieden. Men neemt meestal na een spirituele aanval of trauma een bad om de kra/eigen ik weer aan te sterken. Wanneer je baad kan dit in opdracht gebeuren van je intuïtie of je gidsen. Na een bad gaan vaak deuren weer open of krijg je nieuwe inzichten.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.