Denk je Slank

Jezelf slank denken? Tips en Trics

In februari 2019 heb ik de e-book The Spiritual Diet- Denk je Slank uitgebracht via Google Books.

Ik heb dit boekje geschreven nadat ik 23 kilo was afgevallen. Ik had altijd al overgewicht en had meerdere pogingen gedaan om van die kilo's af te komen.

Ik was 87 kilo en zat niet lekker in mijn vel. Ik deed mijn best en ging maanden naar de gym maar ik kwam zelfs 5 kilo aan. Ik was radeloos, wat ging er mis? 

 

Ik heb toen het roer om gegooid, ik wou me niet meer zo voelen. 

 

Ik geef je tips en trics

Keep The Peace

 

Wees toch eens lief tegen jezelf. Positieve affirmaties kunnen je helpen om af te vallen. Dankbaarheid is ook een key. Als je ontevreden bent en een negatief zelfbeeld hebt dan maak je het een stuk moeilijker door niet aardig te zijn tegen jezelf.

 

Wees blij en dankbaar dat je ademt 

Ben dankbaar voor je lichaam die perfect is gecreëerd door God.

 

Positieve affirmaties tijdens dit proces:

 

Alleen mooie dingen komen op me af

Elke dag kom ik dichter bij mijn doelen

 


Reset je MIND

 

 

Transformeer and be a new you! Wie is die nieuwe you en wat moet je ervoor doen?

Schrijf het op of visualiseer het. Wat is het eerste wat je gaat doen met je nieuwe body? 

 

Je kan een oud kledingstuk die niet meer past gebruiken als motivatie tool of je kan alvast een nieuwe kleding item in je nieuwe maat kopen. Wees niet bang en durf afscheid te nemen van je oude patronen.

 

Wees eerlijk tegen jezelf en handel erna

Be Active

Welke activiteit of sport vind je leuk om te beoefenen? Misschien vind je cardio in de gym maar niks en is salsa dansen meer iets voor jou. 

Het is belangrijk om te weten wat je prettig vind zodat het afvallen makkelijker gaat. Maak een  lijst van de dingen wat je leuk vind. Voorbeeld lijst:

 

Salsa Dansen

Baantjes Zwemmen

Neem de fiets

Hammam

BoothCamp

Personal Trainer

 

Nu heb je misschien een beter beeld en weet je welke activiteit je gaat helpen met je kilo's. Er zijn ook apps met een stappenteller of reminders te downloaden.

 

Water

Ons lichaam staat voor bijna 60% uit water. We hebben water om meerdere redenen nodig. Water is belangrijk om afvalstoffen af te voeren. Water reinigt je lichaam dus probeer 2 liter extra naast je normalen drankjes te benuttigen. 

 

Intuïtief Eten

Luister naar je lichaam en intuïtie. Als je eerlijk bent en wilt veranderen dan ga je vanzelf kiezen voor een gezondere lifestyle. De juiste voeding gaat je helpen.

 

Tijdens mijn transformatie heb ik geen een moment honger gehad omdat ik genoeg, lekker en gezond at. Ze zeggen je bent wat je eet. Als je niet lekker in je vel zit dat neigt men om ongezond te eten.

Zie voeding als een medicijn voor je geest en lichaam. Als je minder tijd hebt om te koken dan raad ik je aan om te meal preppen en vooruit te koken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.